Suomen Lions-liittoLions piiri 107 - CKeravan kaupunkiLions KeravaLions Kerava/Kivi
VIP-Lastentapahtuma
09/29/2007

VIP -LASTENTAPAHTUMA - VIETÄ IHKU PÄIVÄ

Lauantaina 29.9.2007 Klo 12.00-15.00
SOMPION KOULULLA

Päivän ohjelmassa mm:
KONSERTTI
Klo 13.00-13.30 Mikko Perkoila (Juhlasali)

TESTAA TEMPPURATA, PAISTA MAKKARAA
ONGI AARTEITA, MUSISOI MIKON KANSSA
LAULA KARAOKEA DISCOSSA, KASVOMAALAUSTA
MUKANA MENOSSA SARIOLAN LILI JA KUNINGASBOA MINTTU (esiintyy klo 14.00-14.30)

PAIKALLA PALOAUTO JA POLIISIAUTO

KERÄÄ LEIMAT VIPPIPASSIIN JA OSALLISTU ARVONTAAN

CAFE ALLIUM – mehua, kahvia, pullaa ja suolaista syötävää

Liput ovelta 2€/lapsi, kolme tai enemmän 5€, aikuiset lasten seurassa ilmaiseksi.Lauantaipäivä 29.9.2007 alkoi hiukan usvaisena ja tuulisena. Kellot pirisivät poikkeuksellisesti usean alliumilaisen makuuhuoneessa. Oli aika herätä kuka leipomaan, kuka tavaroita keräämään ja sitten kohti koulua. Oli kauden 2007-2008 ensimmäinen aktiviteetti-/tapahtumapäivä. Lasten VIP tapahtumaa oltiin valmisteltu jo keväästä ja järjestelyt vain luonnollisesti kiihtyivät ennen varsinaista H-hetkeä. Sää parani koko ajan ja kun ensimmäiset lapset klo 12.00 astuivat koulurakennukseen, aurinko paistoi kauniisti ruokalan lasikaton läpi valaisten Cafe Alliumin, jota Anitan johdolla tilaan organisoitiin. Jälleen oli myynnissä makoisia pullia, suolaista vatsantäytettä kahvin ja teen kera isoille ja pienille vieraillemme.

Lasten VIP –päivään saatiin pääesiintyjäksi Mikko Perkoila, lasten konsertti mehupilliorkestereineen. Sali täyttyi mukavasti pienistä ja vähän suuremmistakin kuulijoista.

Mikko Perkoila ja mehupilliorkesteri esiintyi lähes täydelle salille

Toinen pääesiintyjistämme oli viehättävä Lili Sariola ja hurja Minttu boa. Hekin kiinnostivat yleisöä suunnattomasti, olihan moni ensimmäistä kertaa taputtelemassa oikeaa käärmettä.
Upea Lili Sariola Minttu boan kanssa Upea Lili Sariola Minttu boan kanssa

Muusta toiminnasta vastasivatkin lapset itse. Myimme n. 170 touhu-VIP –passia periaatteella, että passiin kerättiin päivän aikana leimoja, viimeisin leima tuli sitten noitakoulun rohkeuskokeesta, jota ihan kaikki pienimmät kävijät eivät uskaltaneet suorittaa. Kaikki passit pääsivät kuitenkin mukaan arvontaa, jota oli hoitamassa mallikkaasti meidän Peppi Pitkätossu.

Lasten ilona oli temppurataa, karaokea, kasvomaalausta, puuhapaikka pienimmille, Welho –huone, ongintaa jne. Toimintaa riitti kolmen tunnin ajaksi ja jos lämmin yllätti, saattoi vieras pistäytyä pihalla, jossa oli ihailtavana poliisiauto, poliisi-moottoripyörä ja paloauto miehistöineen. Tiipiissä oli kiva istahtaa ja paistaa makkaraa.
Tiedän, että meillä kaikilla oli mukavaa. Parhaita olivat tietysti kaikkien pienempien kommentit, joita kuultiin haikeissa lähtötunnelmissa.


Ilmapallojen täyttöä, alkuharjoittelun jälkeen mentiin jo rutiinilla, palloja jaettiin n.200


Ongintaan riitti innokkaita ihan jonoksi asti


TiiPiissä oli tunnelmaa ja makkara maistui