Suomen Lions-liittoLions piiri 107 - CKeravan kaupunkiLions KeravaLions Kerava/KiviLC Kerava/Allium ry. historia
Y-tunnus 2073125-7


Klubin perustaminen

LC Kerava/Allium on hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tarkoituksena on lahjoittaa yleisöltä kerättävät varat lyhentämättöminä edelleen apua tarvitseville. Kohderyhmänä ovat erityisesti oman kaupungin nuoriso- ja vanhustyö.

Perustamiskirjan allekirjoitti 25 jäsentä tilaisuudessa, joka pidettiin Lapilan kartanossa. Allium-nimeen päädyttiin, koska nimessä haluttiin ilmentää keravalaista historiaa ja perinnettä. Presidentti Paasikivellä puolisonsa Allin kanssa oli yhteinen kesäpaikka Keravalla ja usean vuoden ajan paikkakunnalla on myös järjestetty valkosipulimarkkinoita (kynsilaukka lat. Allium). Näistä kahdesta tekijästä kehitettiin klubille nimi.

Kummi

Klubin kummi on Maili Suonperä, LC Hyvinkää/Höffinga.Kuvassa vasemmalta oikealle järjestyksessä:
toimintakauden 2000 - 2001 presidentti Tiina Hajanti
toimintakauden 2000 - 2001 sihteeri Anita Paakkala-Järvelä
kummiklubin LC Hyvinkää Höffingan edustaja, kummi Maili Suonperä

Klubin 10v historiikki
Allium10v.pdf

Klubin oma lippu ja logo

Viisivuotismerkkipäiväkseen klubi sai oman lipun. Lipun on suunnitellut keravalainen graafikko Heikki Virta. Lipussa hän on halunnut ilmentää sen kuuluvan naisille. Siinä on kuvattu valkosipuleita, jotka ovat muodoiltaan ja väritykseltään erilaisia. Tämän tarkoituksena on kuvastaa leijonien eli jäsenten erilaisuutta, kaikkia kuitenkin yhdistää samaa aate - lionismi.


Lippua esittelemässä naulaustilaisuudessa Klubin perustamisvuonna presidenttinä toiminut Marja Kilpijoki, sekä lipputoimikunnan puheenjohtaja Anne Lagus (oik.).

Lipusta on tehty myös pöytästandaari sekä logo, jota käytetään mm. klubin virallisissa dokumenteissa ja stipendikuorissa.